Farkas Attila vagyok a cég ügyvezetője. Cégünk fő tevékenysége az automata parköntöző rendszerek tervezése, kivitelezése, a szükséges anyagok kis- és nagykereskedelmi értékesítése, szaktanácsadás, meglévő rendszerek karbantartása, javítása. A Bt. 2001-ben lett alapítva, de mint jogelődként, magánvállalkozásként, már 1995 óta vagyunk kapcsolatban az öntözéssel. Folyamatosan fejlesztve a szakmai tudásunkat, követve a technikai újításokat, építünk hosszútávon megbízható öntözőrendszereket a megrendelőink megelégedésére.

Jelmondatunk tömören a szlogenünkben megfogalmazódik: annak érdekében tevékenykedünk, hogy a környezetünk szebbé tétele ne legyen évről évre megújuló harc. Az egyszer nehéz munkával megalkotott kert, park őrizze meg arculatát, és folyamatosan fejlődjön, szépüljön. A környezetünkben uralkodó időjárási viszonyok sajnos ezt nem teszik lehetővé. Mesterségesen kell beavatkozni. Ehhez pedig egy jól átgondolt, a növények igényeihez alkalmazkodó automata öntözőrendszerre van szükség.

Célunk a hosszútávon működőképes, kis fenntartási költséggel, megbízhatóan működő öntöző berendezések építése. Ezért a munkáink során felhasznált anyagok jellemzően kiváló minőségűek és jó árérték arányúak.

Szórófejek, vezérlő automatikák tekintetében a vezető amerikai gyártók termékeit alkalmazzuk (Nelson, Hunter)

Szivattyúkból a Grundfos és Dab gyártmányait építjük be, fontosnak tartjuk a megfelelő szivattyúvédelem (főleg szárazon futás elleni védelem) kiépítését.

Csőcsatlakozókat a kiváló minőségű Irritec termékeiből választjuk, biztosítva a megbízható kötéseket.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az öntözés világában születő technológiai fejlődéseket, és azokat a lehetőségek szerint minél előbb beépítjük készülő rendszereinkbe.

Működési területünk elsősorban Hajdú-Bihar megye, de megfelelő egyeztetés és megállapodás után az ország egész területén tudunk munkát vállalni.

Vállaljuk:

  • öntözőrendszerek tervezését, kivitelezését bárhol az országban
  • a szükséges anyagok értékesítését, kis és nagykereskedelmi formában, raktárról, telephelyi átadással, gyorsfutár szállítással
  • 50 km távolságon belül területfelmérés alapján ingyen árajánlat készítés
  • nagyobb távolságból a beküldött rajzok alapján ingyen árajánlat készítés
  • kivitelezés megrendelése esetén a tervezés ingyenes
  • anyagvásárlás esetén a tervrajzok, dokumentációk megvásárolhatók
  • szerelési szaktanácsadás, betanítás, oktatás
  • szervizelés, karbantartás, javítás, tavaszi beüzemelés, téli leállás, fagytalanítás

Garancia:

A beszerelt anyagokra egy évet, az elvégzett munkára 1 évet vállalunk.

Várjuk érdeklődő jelentkezését a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.