Döntési szempontok a helyes ajánlat kiválasztása érdekében:

Elsősorban ne csak az ár alapján döntsön, győződjön meg arról, hogy az ajánlatok technikai kialakításai, a felhasznált anyagok mennyisége hogyan viszonyul  egymáshoz. Általában a túl olcsó dolgok mögött hiányosságok állnak, amelyek egy száraz időszakban jelentkeznek, de akkor végzetes eredménnyel (nagy foltokban kiszáradt ). Ha tanácstalan kérjen véleményt független szakértőktől.

  • Győződjön meg arról, a kapott rajzok alapján, hogy a szórófejek fejtől-fejig öntöznek-e. Ez az alapja az egyenletes vízkijuttatásnak. Minden márka gyártója csak ezt a megoldást ajánlja. Ebben a tekintetben nincs olyan „kiváló termék”, amely ezt a szabályt felrúghatná. Annak ellenére, hogy sok telepítő ezt hangoztatja és tudatosan kicsalja a szükséges anyagot a rendszerből, csak azért, hogy egy kicsit olcsóbb legyen társaitól.
  • Figyeljen arra, hogy öntözetlen terület ne maradjon, ez később bosszúságot okozhat, ne hagyja annyiban.
  • Részletesen tájékozódjon fontos dolgokról, pl.: milyen szivattyút használnak, van-e hozzá szárazonfutás elleni védelem, tisztítható szűrő, visszacsapószelep, fagytalanító szerelvények. Az automatika tartalmaz e esőérzékelőt, bővíthető-e a rendszer, vagy csak a pillanatnyi állapotot tudja vezérelni.
  • Nyugodtan kérdezzen a rendszer hidraulikai méretezéséről, még akkor is ha esetleg Ön nem ért hozzá. A fontos, hogy a rendszer ne legyen túl tervezve, mert akkor nem fog megfelelően működni, Gondoljon arra, hogy a legfontosabb időszak a nyári szárazság idején van. Akkor kell a rendszernek a hatékonyan működnie. Ha már tavasszal bizonytalan és egyenetlen a vízkijuttatás, nyáron biztosan nem fog működni. Ennek érdekében inkább egy-két zónával legyen több, de az működjön akkor is amikor a legnagyobb a szükség rá.

Remélem, hogy Ön is egy jól működő, céltudatosan az Ön kertjére tervezett öntözőrendszer boldog tulajdonosa szeretne lenni és ennek érdekében elfogadja a szakmailag megalapozott, megfelelő műszaki tartalommal összeállított ajánlatunkat, amely eredményéért az ajánlatban leírtak alapján vállaljuk a garanciális és szolgáltatási feltételeket.

Állunk rendelkezésére célgépeinkkel (árokásó, gyepfelszedő, tömörítő, útátfúró), valamint képzett szerelő gárdánkkal.

Várjuk érdeklődő jelentkezését a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.